logo songteksten.net

Gordon noemt besluit Dutch Valley belachelijk

(Novum) - Gordon is verbolgen over het besluit om Los Angeles, the Voices te weren van Dutch Valley. De zanger werd door de organisatie tot persona non grata verklaard nadat hij op Facebook had uitgehaald naar het festival.

"Het is volslagen belachelijk wat hier gebeurt!", moppert Gordon. "Ik maakte me zorgen om het feit dat er zo weinig kaarten waren verkocht volgens bronnen dichtbij." Hij noemt het daarnaast 'absurd' dat de organisatie van Dutch Valley een persbericht uitstuurde waarin privéberichten van zijn Facebookpagina waren gekopieerd.

"Ik betreur het ten zeerste en vind het ook heel erg voor de fans die speciaal voor ons zouden zijn gekomen", gaat Gordon verder. "Misschien is de organisatie dan ook zo coulant om diegenen dat geld terug te betalen", oppert hij. Volgens de zanger had alles op een andere manier kunnen worden opgelost. "Men had mij kunnen bellen en niemand had hiervan geweten. Met deze actie wordt weer een mediarel tot stand gebracht waar ik helemaal geen zin in heb."

De 44-jarige Gordon uitte maandag op Facebook zijn verontwaardiging over het feit dat Los Angeles, the Voices in geen enkele uiting van Dutch Valley werd genoemd. "Wij hebben 130 duizend platen verkocht en hadden twintigduizend concertbezoekers. De openbare optredens puilen uit van het publiek. Dan is het ook logisch dat je niet wordt aangekondigd, want stel je voor dat je kaartjes zou verkopen daardoor', schreef hij. "Helemaal klaar mee." De organisatie van Dutch Valley liet daarop weten klaar te zijn met de zanger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren