logo songteksten.net

Ex: dood stiefzoon liet Usher koud

(Novum) - Usher is onaangedaan door de dood van zijn stiefzoon. De zanger doet alsof hij kapot is van Kyles dood om sympathie op te wekken bij de media en zijn fans, beweert zijn ex Tameka Foster, de moeder van Kyle.

Usher en Tameka, die samen twee kinderen hebben, liggen al jaren in scheiding. Ondanks een verhitte strijd zou Usher zijn ex hebben gesteund toen Kyle anderhalve week geleden overleed aan de gevolgen van een jetskiongeluk.

Tameka haalt de 33-jarige zanger echter onderuit in nieuwe rechtbankdocumenten rond de voogdijzaak om hun kroost. Usher had de rechtbank gevraagd een hoorzitting, die voor 13 augustus op de agenda staat, uit te stellen naar aanleiding van Kyles dood, omdat deze 'onnodige stress en spanning' zou veroorzaken bij hemzelf, Tameka en hun kinderen.

Tameka bestempelt de woorden van haar ex als 'vals', schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Volgens de vrouw keek Usher niet om naar Kyle tijdens zijn laatste dagen. "Hij is maar één keer op bezoek geweest in het ziekenhuis in de vijftien dagen dat hij aan de beademing lag."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren