logo songteksten.net

Willemijn Verkaik nog niet bezig met kinderen

(Novum) - Kinderen zitten 'nog niet echt' in de planning voor Willemijn Verkaik. De musicalster, die momenteel te zien is als groene heks in Wicked, heeft het nog te druk met haar werk. "Je kunt er ook niet zomaar eventjes uitstappen", vertelt Willemijn aan De Telegraaf.

"Maar goed, ik ben 37 jaar, dus het is wel iets om over na te gaan denken." Verkaik weet nog niet of ze wel kinderen wil. "Sommige vrouwen weten al van jongs af aan dat ze later moeder willen worden, maar ik heb dat nooit gehad. Er is in ieder geval nog geen klok gaan tikken."

Zes jaar geleden trouwde Verkaik met muzikant Bart van Hoof. "Het zou heel moeilijk te combineren zijn als ik een man had met een kantoorbaan en regelmatige werktijden", doet de musicalster uit de doeken over haar privéleven. "Wij laten elkaar in onze carrières heel erg vrij."

Volgens Verkaik is het 'nog steeds heel erg aan' tussen haar en haar echtgenoot. "Onlangs gaf ik een concert en hij speelde op saxofoon. Dan zie ik hem staan en ben ik zo blij dat hij van mij is!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren