logo songteksten.net

Gulsen en Davids zijn 'allerbeste vrienden'

(Novum) - Olcay Gulsen heeft nog een goede verstandhouding met haar ex Edgar Davids. "Uiteindelijk zijn Edgar en ik tot de conclusie gekomen dat we beter als de allerbeste vrienden door kunnen", zegt de modeontwerpster zaterdag in het AD. "Soulmates voor het leven die elkaar in goede harmonie vrijlaten."

Gulsen en Davids waren niet verdrietig toen ze hun relatie verbraken. "Persoonlijk heb ik niet het gevoel dat er, nu Edgar en ik geen levenspartners meer zijn, iets is weggevallen." Volgens Gulsen is er weinig veranderd sinds de breuk. "Het stempel relatie is er gewoon af. Voortaan zijn we weliswaar geen geliefden meer, wel zielsverwanten die nog steeds van elkaar houden."

De twee gingen uit elkaar omdat ze elkaar te weinig zagen. "En de momenten dat we elkaar troffen, was er soms sprake van een zekere krampachtigheid", vertelt de zakenvrouw. "Dan hadden we allebei het gevoel dat we opeens heel close met elkaar moesten zijn, omdat dat nu eenmaal bij een liefdesrelatie hoort. Die enigszins gedwongen levensstijl hebben we misschien te lang volgehouden."

Gulsen vertelt dat het haar zakelijk zeer voor de wind gaat. "En, hoe merkwaardig het ook mag klinken, op privégebied loopt ook alles op rolletjes", vertelt de modeontwerpster. Toch weet ze wat ze in de toekomst anders wil doen. "Voortaan steek ik meer tijd in mijn privéleven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren