logo songteksten.net

Rechtszaak Usher niet uitgesteld na dood stiefzoon

(Novum) - De rechtszaak rond de voogdij over de kinderen van Usher en zijn ex Tameka Foster gaat gewoon door. De zanger had gevraagd of de zaak uitgesteld kon worden omdat Fosters zoon Kyle twee weken geleden overleed na een jetskiongeluk. De rechter heeft echter besloten dat de zaak gewoon volgende week maandag plaatsvindt.

Usher is bang dat de dood van zijn stiefzoon voor 'onnodige stress en spanning' zou zorgen tijdens de rechtszaak. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Voor zowel zijn ex, de andere kinderen als Usher zelf zou de zaak te heftig zijn.

De ex van Usher is niet onder de indruk van zijn medeleven. Eerder bleek uit rechtbankdocumenten dat Foster beweert dat de zanger niet naar zijn stiefzoon heeft omgekeken. "Hij is maar één keer op bezoek geweest in het ziekenhuis in de vijftien dagen dat hij aan de beademing lag."

Usher en Foster liggen al jaren met elkaar in de clinch. De twee kregen tijdens hun huwelijk, dat in 2009 stukliep, samen twee kinderen. Sindsdien zijn ze verwikkeld in een hevige strijd om de voogdij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren