logo songteksten.net

'Snow White-regisseur Sanders niet welkom thuis'

(Novum) - Actrice Liberty Ross heeft haar echtgenoot nog niet vergeven voor zijn slippertje. Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders, die het bed deelde met Kristen Stewart, is volgens ingewijden niet welkom in de echtelijke woning.

"Ze leken het perfecte gezinnetje", vertelt een bekende aan het Amerikaanse blad People. Sanders en Ross, die net als Stewart te zien was in Snow White and the Huntsman, hebben twee kinderen. "Liberty is er helemaal kapot van."

Toch zou Ross haar huwelijk nog een kans willen geven. Eerder deze week doken geruchten op dat de actrice, die als model doorbrak, een eisenpakket voor haar echtgenoot heeft. Zo zou ze hem hebben verboden het vervolg op de Sneeuwwitje-film te maken, omdat Stewart daarin wederom de hoofdrol voor haar rekening neemt.

"Ze richt zich nu op de kinderen", gaat de bekende verder over Ross. "Zij zijn op dit moment het belangrijkste." De 44-jarige Sanders werd onlangs nog gezien met zijn trouwring om zijn vinger. Hij zou er alles aan doen om zijn huwelijk te redden.

Ook Kristen Stewart probeert haar relatie met Robert Pattinson te redden. De twee hebben sinds het opduiken van foto's van Stewart en Sanders geen contact meer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren