logo songteksten.net

Drake laat weer tatoeage voor Aaliyah zetten

(Novum) - Drake heeft wederom een tatoeage voor Aaliyah laten zetten. De r&b-zanger had het gezicht van de wijlen zangeres al op zijn rug staan, nu prijkt ook haar geboortedatum op zijn lijf.

Drake heeft het getal 416 laten vastleggen op zijn ribbenkast, blijkt uit foto's die de Britse krant Daily Mail online heeft gezet. De cijfers verwijzen naar Aaliyahs geboortedatum, 16 januari, doordat de vier slechts half is ingekleurd. 416 verwijst bovendien naar het netnummer van het Canadese Toronto, waar Drake opgroeide.

"Ik vond troost in de muziek van Aaliyah", legde Drake, die werd geboren als Aubrey Drake Graham, zijn liefde voor de zangeres eerder uit. "Ze heeft emoties altijd op een geweldige manier over kunnen brengen, zonder zoetsappig te worden."

Aaliyah kwam in augustus 2001 op 22-jarige leeftijd om bij een vliegtuigongeluk. De zangeres, die hits als Are You That Somebody? en Try Again scoorde, had net de opnamen voor de videoclip van Rock the Boat achter de rug. Drake is van plan een album uit te brengen waarop Aaliyah te horen is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren