logo songteksten.net

The Game aangeklaagd door producent

(Novum) - Het zit The Game niet mee. Eerst stond zijn bruiloft op losse schroeven, vervolgens maakte hij een flinke smak tijdens een potje basketbal en nu wordt hij aangeklaagd. De rapper zou een producent niet uitbetaald hebben, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Hiphopproducent Infamous zegt mee te hebben gewerkt aan een mixtape van The Game. Infamous zou echter geen cent hebben gekregen voor zijn inspanningen en wil daarom honderdduizend dollar zien van The Game.

Infamous stuurde The Game in alle vertrouwen een beat, omdat hij vaker met de rapper samenwerkte. The Game, die werd geboren als Jayceon Terrell Taylor, liet echter nooit wat horen.

Onlangs ontdekte Infamous tot zijn grote woede dat zijn beat te horen is op een gratis mixtape van The Game. De producent stuurde een brief naar de rapper, maar ook daar reageerde The Game niet op.

Infamous laat aan TMZ weten dat hij normaal gesproken tussen de twintig- en 25 duizend dollar per nummer vraagt. Van The Game wil hij echter honderdduizend dollar zien. De rapper heeft nog niet gereageerd op de berichten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren