logo songteksten.net

'Pattinson beschuldigt Stewart van tweede affaire'

(Novum) - Robert Pattinson is bang dat Kristen Stewart hem niet alleen met regisseur Rupert Sanders heeft bedrogen. De 26-jarige acteur zou vermoeden dat Stewart ook met producent Giovanni Agnelli een affaire heeft.

Nadat de 22-jarige Stewart bekende te zijn vreemdgegaan, ging de actrice direct naar Agnelli. "Robert wil weten waarom Kristen bij hem logeert", zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. "Hij is heel erg kwaad en beschuldigt Giovanni ervan dat hij het bed deelt met Kristen."

De bedrogen Pattinson zou een wrak zijn sinds de bekentenis van de actrice. "Rob is buiten zinnen sinds Kristen hem bedroog. Niemand heeft hem eerder zo gezien", vertelt een bron.

Stewart liet eind vorige maand weten dat ze spijt had van haar slippertje met de getrouwde Rupert Sanders. De regisseur is getrouwd met actrice Liberty Ross, die net als Stewart een rol speelt in Snow White and the Huntsman. Stewart en Pattinson, die samen in de Twilight-films spelen, hadden sinds 2009 een relatie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren