logo songteksten.net

Katherine Jackson klaagt kinderen niet aan

(Novum) - Katherine Jackson is niet van plan haar kinderen aan te klagen. Dat heeft haar advocaat laten weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Een aantal van haar kinderen zou de moeder van de in 2009 overleden Michael Jackson hebben gedwongen naar Arizona te gaan.

Vorige maand ontstond in Katherines huis in Los Angeles een vechtpartij om Michaels drie kinderen, waar Katherine de volledige voogdij over had. Een paar familieleden zouden de 82-jarige Katherine onder dwang mee hebben genomen en haar ondergebracht bij haar dochter Rebbie in Arizona. Haar kleinkinderen konden haar vervolgens een week niet bereiken.

Na het incident verloor Katherine de volledige voogdij, deze deelt ze nu met Tito's zoon TJ. Toch heeft Katherine besloten geen stappen te ondernemen tegen haar kroost. "Dit hoofdstuk van chaos is afgesloten", zegt haar advocaat. "En we steunen de eenheid van de familie, ondanks alles wat er gebeurd is en de twijfelachtige, foute beslissingen."

Verschillende leden van de familie Jackson liggen met elkaar overhoop. Sommigen beweren dat het testament van Michael is vervalst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren