logo songteksten.net

Zaak rond ontvoeringspoging Joss Stone uitgesteld

(Novum) - De rechtszaak tegen twee mannen die mogelijk zangeres Joss Stone wilden ontvoeren en vermoorden is uitgesteld tot maart volgend jaar. Dat melden verschillende Britse media.

De rechtszaak waarin Junior Bradshaw en Kevin Liverpool terechtstaan zou dinsdag van start gaan, maar de verdediging krijgt meer tijd om met bewijsmateriaal te komen. Eerder werd al discussie gevoerd of het feit of Bradshaw wel terecht kan staan. De man verblijft sinds maart in een psychiatrische kliniek.

Het duo werd een jaar geleden aangehouden in de omgeving van Stones huis in het Britse graafschap Devon. Ze zouden onder meer zwaarden en een lijkzak bij zich hebben gehad. De zangeres was ten tijde van de arrestatie van de twee mannen niet thuis. De verdachten ontkennen de aanklachten.

Joss Stone is nuchter onder het incident en liet eerder weten de ontvoeringspoging als een 'compliment' op te vatten. Volgens de Britse krant The Independent wordt het vermogen van de 25-jarige zangeres geschat op negen miljoen pond. De Grammy Award-winnares is bekend van nummers als You Had Me en Super Duper Love.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren