logo songteksten.net

Gwen Stefani altijd bezig met uiterlijk

(Novum) - Gwen Stefani kijkt vaak in de spiegel. De zangeres zorgt er altijd voor dat haar lippen rood gestift zijn en haar blonde lokken goed zitten. "Ik ben altijd een meisje geweest dat zich graag mooi maakt."

Ook als de 42-jarige Stefani een dagje geen verplichtingen heeft, dirkt ze zich op. "Ik vind het leuk als mijn man me mooi vindt", zegt ze tegen Harper's Bazaar over muzikant Gavin Rossdale. "Hij kan het wel waarderen als ik make-up draag."

De No Doubt-zangeres kan zich nog goed herinneren dat ze op haar 25e voor het eerst haar haar liet verven in de kenmerkende witblonde lokken die ze sindsdien draagt. "Het was alsof alles op zijn plaats viel. Ik weet nog dat ik een gevoel had van: dit ben ik. Eindelijk."

Haar verslaving aan rode lippenstift werd geboren op de middelbare school, toen ze van haar oma een exemplaar kreeg. "Ik zat in mijn versleten Honda, keek in de achteruitkijkspiegel en deed die lippenstift op. Ik dacht bij mezelf: dat ziet er goed uit. Daarna ben ik er niet meer mee opgehouden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren