logo songteksten.net

Hasselhoff onder de indruk van heldendaad vriendin

(Novum) - De vriendin van David Hasselhoff heeft het leven van een man gered. De 60-jarige acteur was onder de indruk van de heldendaad van zijn geliefde Hayley Roberts. "Hij zei: je had wel in Baywatch kunnen spelen", zegt Roberts tegen de Welshe BBC.

Hasselhoff liet onlangs nog weten dat hij zo nu en dan een 'simpel reddinkje' pleegt, maar dit keer was zijn partner de held. De acteur en zijn vriendin waren aan het snorkelen in Mexico, toen ze een man hoorden schreeuwen. "Ik zwom naar hem toe en riep naar David dat hij hulp nodig had", vertelt Roberts.

De Baywatch-acteur was te laat en zijn 27 jaar jongere vriendin kreeg hulp van een man die sneller ter plaatse was. "Die man en ik hebben hem naar een plek gebracht waar hij kon staan", aldus de uit Wales afkomstige Roberts.

Hasselhoff ontmoette Roberts twee jaar geleden tijdens de audities van Britain's Got Talent, waarin de acteur als jurylid te zien is. Het model stapte op hem af omdat ze een handtekening wilde. Hasselhoff was twee keer eerder getrouwd en heeft twee kinderen uit zijn huwelijk met Pamela Bach.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren