logo songteksten.net

Dochter eert Whitney Houston met tatoeage

(Novum) - Bobbi Kristina heeft een tatoeage met de initialen van haar moeder Whitney Houston laten zetten. Ook bij haar vriend Nick Gordon, die door Whitney werd beschouwd als haar zoon, prijken de letters WH op zijn pols. Bobbi Kristina zette een foto van beide versieringen op Twitter.

Bobbi Kristina stond stil bij de verjaardag van Whitney Houston. De zangeres, die in februari overleed, zou donderdag 49 jaar geworden zijn. "O, ik hou zo veel van je. Ik laat je nooit gaan", twitterde de 19-jarige dochter van Whitney en Bobby Brown.

Ook laat Bobbi Kristina weten dat de fans niets hoeven te missen van de tatoeƫersessie. "Maak je geen zorgen. We laten het zien in onze realityshow", kondigt ze aan. In mei werd bekend dat een aantal familieleden van Houston zich laat volgen door camera's voor The Houston Family Chronicles.

Het lichaam van Whitney Houston werd 11 februari gevonden in een bad op een hotelkamer in Beverly Hills. De zangeres was verdronken. Hartproblemen en drugsgebruik leidden tot haar dood.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren