logo songteksten.net

Rihanna koningin van de sociale media

(Novum) - Rihanna weet van alle beroemdheden het best gebruik te maken van sociale media. De zangeres is door het Amerikaanse zakenblad Forbes op de eerste plaats gezet van een lijst van 'sociaal netwerkende supersterren', gebaseerd op het aantal volgers op Twitter en Facebook.

De 24-jarige Rihanna heeft 23,9 miljoen volgers op Twitter en 59,6 miljoen Facebookfans. De zangeres geeft regelmatig haar ongezouten mening via sociale media. Zo liet ze eind vorig jaar weten niet blij te zijn met de term 'niggabitch' in het Nederlandse tijdschrift Jackie, "Ik vind het respectloos en wanhopig", twitterde de zangeres. "Uit naam van mijn ras heb ik twee woorden voor jou: fuck you", beet ze toenmalig hoofdredactrice Eva Hoeke toe.

De top tien van netwerkende supersterren wordt gedomineerd door zangers en rappers, onder wie Katy Perry, Shakira en Taylor Swift. Voetballer Cristiano Ronaldo, die op de zevende plaats staat, vormt de uitzondering.

Lady Gaga neemt de tweede positie in met 28,2 miljoen volgers op Twitter en 53 miljoen Facebookfans. Eminem staat derde met 11,9 miljoen volgers en 60,4 miljoen fans op Facebook.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren