logo songteksten.net

Toestand Blake Fielder-Civil iets verbeterd

(Novum) - Het gaat iets beter met Blake Fielder-Civil. Dat zegt zijn vriendin Sarah Aspin, die een zoontje heeft met de ex-man van Amy Winehouse. De 30-jarige Fielder-Civil, die twee jaar met Winehouse getrouwd was, ligt in het ziekenhuis na een overdosis en wordt in coma gehouden.

"Hij moet hier uitkomen", vertelt Aspin aan de Britse krant Daily Mail. "Als het niet voor mij of hemzelf is, dan voor Jack. Jack is jong, maar hij weet dat er iets aan de hand is."

Volgens Aspin, die Fielder-Civil ontmoette in een afkickkliniek, vraagt Jack regelmatig naar zijn vader. "Ik bid voor hem en ik vraag iedereen hetzelfde te doen. Ik weet dat hij dit overleeft, hij is al een paar keer wakker geworden."

Aspin gaat iedere dag op bezoek bij haar geliefde. "De dokters laten niet veel los over zijn toestand, maar het lijkt erop dat hij beetje bij beetje opkrabbelt." Ze hoopt dat Fielder-Civil zich eindelijk realiseert dat hij moet stoppen met drank en drugs. "Hij moet aan Jack denken."

Ook Amy's vader Mitch, die Fielder-Civil ervan beschuldigt zijn dochter aan de harddrugs te hebben geholpen, steekt hem een hart onder de riem. "Verschrikkelijk nieuws over Blake", twitterde hij. "Bedenk dat Amy van hem hield. Laten we bidden voor zijn herstel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren