logo songteksten.net

Nick & Simon vieren negende nummer 1-hit

(Novum) - Nick & Simon voeren voor de negende keer de Single Top 100 aan. De Volendammers bereikten de hoogste positie deze keer met het nummer Alles Overwinnen. Daarmee is Gusttavo Lima, die verschillende weken bovenaan stond met Balada, zijn nummer 1-positie kwijt.

"Onze negende nummer 1-hit is een feit. Yeah!", juichen de twee op Twitter. Eerder scoorden de zangers met onder meer Vallende Sterren, Kijk Omhoog en Een Nieuwe Dag. Daarnaast bereikten Nick Schilder en Simon Keizer afzonderlijk van elkaar de hoogste positie van de hitlijst. Schilder stond met Thomas Acda op een met Sterker Nu dan Ooit, terwijl Keizer en Paul de Munnik met Kijk Me Na bovenaan stonden.

Ook de tweede positie in de Single Top 100 wordt bezet door een nieuwkomer, namelijk Handsome Poets met Sky on Fire. Het nummer wordt door de NOS gebruikt tijdens London Late Night, het programma rond de Olympische Spelen. Songfestivalwinnares Loreen staat derde met Euphoria.

De lijst met bestverkochte albums wordt aangevoerd door Helene Fischer met Für einen Tag. Antony and the Johnsons komt nieuw binnen op twee met Cut the World en de top drie wordt compleet gemaakt door Ben Howard met Every Kingdom.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren