logo songteksten.net

José Hoebee 'constant depressief'

(Novum) - José Hoebee gaat door een diep dal. De Luv'-zangeres verloor twee maanden geleden haar man, haar zoon Tim is ziek en ze zit met schulden. "Ik voel me erg depressief, constant", vertelt Hoebee aan RTL Boulevard.

"Iedereen zegt: je komt zo vrolijk over. Nou, dat ben ik echt niet", maakt de 58-jarige zangeres duidelijk. Hoebee zit nog midden in de verwerking van de dood van haar man Will, die in juni stierf aan kanker. "Verwerken gebeurt als ik in bed lig, als ik alleen ben. Dan kan ik m'n tranen laten gaan."

Hoebee kan nog steeds niet geloven dat ze haar echtgenoot nooit meer ziet. "Toen we het telefoontje kregen, liep ik gillend en krijsend door het huis. Het kan niet, riep ik. Ik heb nog steeds iets van: het kan niet waar zijn."

José staat zaterdag voor het laatst op het podium met Luv', de eerste keer na Wills dood. "Ik zie er als een berg tegenop, omdat het een afscheid is. Maar het optreden op zich kan ook therapeutisch werken."

Over de schulden waarmee Hoebee te maken heeft, maakt ze zich voorlopig geen zorgen. "Dat het met mij en Tim goed komt qua gevoel is mijn eerste prioriteit. Dat financiële, daar ga ik me later wel zorgen over maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren