logo songteksten.net

Sanne Vogel heeft geen spijt van relatie

(Novum) - Sanne Vogel heeft geen spijt van haar tijd met haar vriend Wouter. De relatie van de actrice strandde vorig jaar na 8,5 jaar. "In de loop van vorig jaar was de koek op", vertelt Vogel aan het AD.

"De beslissing om te stoppen was onvermijdelijk: je moet uitspreken wat je voelt", legt de 28-jarige uit. Vogel maakte na een slippertje in New York een einde aan de relatie. Eerder zei de actrice dat zij en Wouter niet gelijkwaardig waren. "Het was goed, maar niet voor altijd."

Een jaar na de breuk noemt Sanne de relatie 'waardevol'. "Daarna kwam het verdriet, heb ik mijn vriendinnen nodig gehad. Maar dat zie ik niet als iets negatiefs. Daar blijkt alleen maar uit dat ik iets heb afgesloten wat waardevol is geweest."

Vogel is vanaf deze week te zien in de theatervoorstelling Veel Gedoe om Niks. In de bewerking van de romantische komedie van Shakespeare neemt Vogel de rol van aanstaande bruid Hero voor haar rekening.

Herkennen in het personage doet Vogel zich niet. "Hero gelooft op een heel naïeve manier in de liefde. Zelf herken ik dat niet zo. Ik geloof en mensen en ik geloof in de liefde, dat wel. Maar ik loop niet met oogkleppen rond."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren