logo songteksten.net

Marly van der Velden heeft de ware gevonden

(Novum) - Marly van der Velden weet zeker dat ze haar ware liefde heeft gevonden. De 22-jarige actrice liep haar vriend een jaar geleden tegen het lijf op de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Van der Velden wil graag trouwen met de voormalige opnameleider.

"Ik durf volmondig te zeggen dat Mike de ware is. Hij is lief, grappig, knap. Ook al ken ik hem pas iets meer dan een jaar. Ik voel echt dat ik met hem oud ga worden", vertelt ze openhartig in tijdschrift Grazia.

Van der Velden wil zeker trouwen met haar vriend. "Ik elk geval binnen vijf jaar", zegt ze stellig. "Ik wil een sprookjeshuwelijk met alles erop en eraan. Het liefst wil ik zo'n Spaanse bruid, met veel kant. Ik vind dat Mike mij moet vragen, dat hoort zo. Maar als het te lang duurt, vraag ik hem."

Ook kinderen zijn van harte welkom. "Ik wil graag kinderen, alleen nu nog niet." Voorlopig schenkt Marly haar liefde aan haar vriend en haar hondje. "We hebben net een puppy, Louis, daar houden we het voorlopig bij. Maar als ze komen, dan wil ik er drie. Ik hou van oneven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren