logo songteksten.net

Robert Pattinson houdt lippen stijf op elkaar

(Novum) - Robert Pattinson weigert nog steeds te praten over het avontuurtje van Kristen Stewart. De Britse acteur deed woensdag tijdens een interview in de Amerikaanse show Good Morning America wel een boekje open over beroemd zijn.

"Als je daar gewend aan raakt, word je gek", zei de 26-jarige Pattinson. "Het is net als een heel wilde achtbaan. Het is ontzettend spannend, maar op een gegeven moment heb je een break nodig."

De acteur gaf maandag zijn eerste interview sinds bekend werd dat zijn vriendin hem had bedrogen. In The Daily Show zei hij het jammer te vinden dat hij nooit een woordvoerder in de arm had genomen, waarmee hij refereerde aan het feit dat de breuk met Stewart breed wordt uitgemeten in de pers.

Ook woensdag liet de acteur weinig los over zijn privésituatie. "Ik heb nooit mijn privéleven willen verkopen. Ik kom op televisie om mijn films te promoten."

Pattinson had sinds 2009 een relatie met Stewart. De actrice gaf toe dat ze was vreemdgegaan met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders nadat foto's van de twee waren verschenen. Woensdag kwam naar buiten dat Stewart uit het tweede deel van de film is geknikkerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren