logo songteksten.net

Chris Brown en Drake aangeklaagd na ruzie club

(Novum/AP) - Chris Brown en Drake hebben een rechtszaak aan hun broek hangen. De twee worden aangeklaagd door een bedrijf dat nauwe banden heeft met de nachtclub waar in juni een gevecht uitbrak tussen hun entourages.

Entertainment Enterprises houdt de zanger en rapper verantwoordelijk voor het oproer en eist zestien miljoen dollar. In de aanklacht wordt de twee verweten dat ze niets deden toen er een aanvaring ontstond in de nachtclub in New York. Ook is de firma van mening dat zijn goede naam is bezoedeld.

"Het ging om hun gevolg en zij hadden de boel in de hand moeten houden", vindt advocaat Andrew Miltenberg van Entertainment Enterprises. "Wij vinden dat ze dat niet hebben gedaan."

De entourages van Brown en Drake, die beiden een relatie hadden met Rihanna, kregen het op 14 juni met elkaar aan de stok. Naar verluidt was Rihanna de reden van de ruzie. De club waar het gevecht plaatsvond is al door verschillende slachtoffers van de matpartij, onder wie basketballer Tony Parker, aangeklaagd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren