logo songteksten.net

Berget Lewis tot haar woede gecontroleerd op drugs

(Novum) - Berget Lewis heeft het donderdag aan de stok gehad met douane in Suriname. De zangeres werd onderweg naar huis aangehouden op verdenking van drugssmokkel.

"Berget boos!", twitterde Trijntje Oosterhuis, die ook mee op reis was, donderdagochtend. "Aangehouden bij controle drugssmokkel op Zanderij. Vermoeiend hoezo."

Volgens RTL Boulevard werden Berget en drie van haar bandleden aangehouden. Op 'niet al te vriendelijke wijze' zouden de vier zijn meegenomen naar een verhoorruimte. De douane stelt dat dergelijke controles standaard zijn, maar dat betwist Lewis. "Ik kom hier vaker en heb dit echt nog nooit meegemaakt."

"Natuurlijk hebben ze helemaal niets gevonden", vertelt Berget in het showbizzprogramma. "We zijn nog net niet gefouilleerd. We zijn netjes naar achteren gebracht, de meneer die dat deed was niet heel vriendelijk. Daarachter waren ze heel aardig en lief. Achteraf vroegen ze of ik een liedje voor ze wilde zingen, maar dat heb ik niet gedaan."

Het incident liep met een sisser af en het hele gezelschap mocht terug naar Nederland vliegen. Beide zangeressen en hun bandleden zijn inmiddels veilig terug in eigen land, laat het management van Trijntje Oosterhuis weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren