logo songteksten.net

Jos Brink houdt laatste geheim nog vijf jaar stil

(Novum) - Jos Brink biechtte vlak voor zijn dood een geheim op aan programmamaker Han Peekel. De presentator en acteur, die 65 jaar oud werd, is vrijdag precies vijf jaar dood. Hij stierf aan de gevolgen van kanker.

"Toen ik zes weken voor het overlijden bij Jos thuis het interview afnam, had ik werkelijk geen idee dat hij ziek was", vertelt Peekel. Volgens de programmamaker beleefden de twee een gezellige middag en praatte Brink honderduit. "Hij was, achteraf gezien, wel heel openhartig en heeft me ook een geheim toevertrouwd, waarbij hij nadrukkelijk aangaf dat ik die passage pas op zijn vroegst tien jaar na zijn overlijden mocht gebruiken."

Volgens Peekel, wiens interview met Brink vrijdag wordt uitgezonden op themakanaal Best 24, is het nog maar de vraag of het geheim daadwerkelijk ooit bekend wordt. "Daarover is het laatste woord natuurlijk aan de nabestaanden."

Brink werd bekend met shows als De Jos Brink Show en Wedden Dat..? Daarnaast was hij onder meer te zien in Puzzeluur en Zondagskinderen en runde hij met zijn partner Frank Sanders een theaterbedrijf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren