logo songteksten.net

Bühnedebuut Lieke van Lexmond 'smaakt naar meer'

(Novum) - Lieke van Lexmond heeft in Amsterdam haar tijd op de Parade afgesloten. Ze is met haar theatervoorstelling sinds eind juni te zien geweest op het reizende theaterfestival. Voor de camera's van Novum Nieuws blikte ze terug op haar debuut en gaf ze toe dat haar eerste theaterervaring naar meer smaakt. "Ik denk wel dat ik vaker theater ga doen."

"Het was een hele nieuwe uitdaging. Het was iets dat ik nog nooit eerder gedaan had", zegt ze. Ze voelde zich soms wel kwetsbaar. "Het is echt alsof je met je blote billen voor iedereen staat." Toch vindt ze de ervaring voor herhaling vatbaar. "Ik vind het best wel verslavend", geeft de voormalig GTST-actrice toe.

De toneelervaring ging niet geheel ontspannend van start voor de 30-jarige Van Lexmond. "Dan ben je al heel nerveus", begint de actrice. "Dan is maandag het script af, donderdag stonden we bij de openingsvoorstelling van de Parade. Daar kan ik gewoon eerlijk over zijn, dan doe je het bijna in je broek. "

Van Lexmond heeft zich niet laten gaan tijdens het festival. "Ik moest ook overdag nog gewoon werken en vroeg op. Dat was best wel slopend, dus het doorzakken en de camping heb ik niet meegemaakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren