logo songteksten.net

Verslaafde Bobby Brown aan beterende hand

(Novum) - Het gaat weer goed met Bobby Brown. Dat heeft zijn vrouw en manager Alicia Etheredge-Brown laten weten in een verklaring aan Amerikaanse media. De 43-jarige zanger liet zich onlangs opnemen in een afkickkliniek, naar verluidt voor een alcoholverslaving. Eerder kampte de zanger al met een drugsverslaving.

"Bobby's kinderen en mensen van wie hij houdt zijn erg trots op hem", laat Browns vrouw weten. "We waarderen alle gebeden en wensen van zijn fans."

Zijn advocaat laat weten dat Brown zijn behandeling zeer serieus neemt en dat het goed met hem gaat. "Hij heeft zichzelf drie weken na zijn huwelijksreis op laten nemen, tijdens een pauze van de New Edition-toer." De toer met zijn r&b-groep gaat verder in september, Bobby heeft laten weten dat hij dan weer van de partij is.

De ex-man van de in februari overleden zangeres Whitney Houston werd in maart aangehouden wegens rijden onder invloed. De politie betrapte hem toen hij belde tijdens het rijden, waarna agenten hem een alcoholtest lieten doen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren