logo songteksten.net

The Jonas Brothers gaan weer optreden

(Novum) - The Jonas Brothers klimmen het podium weer op. Kevin, Joe en Nick Jonas verzorgen in oktober een optreden in New York. De drie broers, bekend van nummers als Burnin' up en S.O.S, traden twee jaar lang niet op.

"Dit is leuk nieuws, maar tegelijkertijd is het de enige show die we dit jaar geven", vertelt Kevin aan entertainmentzender E! "We willen er een geweldig feest van te maken."

De zingende broers stonden de afgelopen jaren niet op het podium omdat ze het te druk hadden met soloprojecten. Zo was de jongste van het stel, Nick, te zien op Broadway, bracht Joe een soloplaat uit en trouwde Kevin met zijn grote liefde Danielle Deleasa. Het echtpaar is vanaf deze week te zien in een realityshow.

Hoewel The Jonas Brothers dit jaar maar één keer op de planken staan, zijn ze van plan in de toekomst vaker op te treden. Een nieuwe plaat van het trio moet voor het einde van het jaar in de winkels liggen. "We werken hard in de studio. Onze muziek is veranderd, gegroeid", merkt Kevin. "Ik vind het erg spannend."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren