logo songteksten.net

Actrice Gwyneth Paltrow brengt single uit

(Novum) - Gwyneth Paltrow heeft al een Oscar op haar nachtkastje staan, maar doet ook een gooi naar een Grammy. De 37-jarige actrice bracht deze week haar debuutsingle uit, schrijven verschillende Amerikaanse media. Het nummer 'Country Strong' is de titelsong van de gelijknamige film.

Voor de film 'Country Strong' kroop Paltrow in de huid van een gevallen countryster. Met behulp van een jonge producent hoopt Paltrows karakter de hitlijsten weer te veroveren. De film moet eind december in première gaan in de Verenigde Staten, of en wanneer 'Country Strong' ook in Nederland te zien is, is niet bekend.

De soundtrack van de film komt al eerder uit. Het schijfje, waarop ook Paltrows zangkunsten staan, verschijnt eind oktober. 'Country Strong' is Gwyneths eerst single, maar de actrice zong al vaker een deuntje voor een film. In 'Duets' uit 2000 zong Paltrow het duet 'Cruisin'.

Voor haar eerste single kreeg Paltrow hulp van haar echtgenoot, Coldplay-frontman Chris Martin. Hij leerde Gwyneth gitaarspelen en gaf haar de nodige tips.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren