logo songteksten.net

Anne Wil Blankers terug in Soldaat van Oranje

(Novum) - Anne Wil Blankers keert terug als koningin Wilhelmina in de musical Soldaat van Oranje. De actrice, die de rol vorig jaar ook al vertolkte, vervangt vanaf oktober actrices Catherine ten Bruggencate en Myranda Jongeling. Ook Betty Schuurman gaat de rol van Wilhelmina spelen.

Daarnaast is zaterdag bekendgemaakt dat de musical wederom wordt verlengd. De voorstelling, die al meer dan 650 duizend bezoekers trok, is tot en met januari te zien in de Theaterhangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg bij Leiden. De musical zou aanvankelijk tot en met oktober te zien zijn.

Producent Fred Boot is blij met het succes van de musical. "Het voelt juist in deze tijd heel bijzonder dat we wederom kunnen verlengen. Elke avond spelen we nog altijd voor een uitverkochte zaal en dat in oktober al twee jaar lang."

Matteo van der Grijn, die sinds juli weer de rol van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema speelt, blijft de hele nieuwe speelperiode de hoofdrol vertolken. Hij wisselt de rol twee keer per week af met Robbert van den Bergh.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren