logo songteksten.net

Kim Kardashian 'viert' katoenen bruiloft

(Novum) - Kim Kardashian is maandag precies een jaar getrouwd met basketballer Kris Humphries. Een feestje zal de realityster echter niet geven, ze ligt sinds eind oktober in scheiding. Onlangs noemde Kim, die ondertussen weer gelukkig is met Kanye West, de basketballer nog 'een tumor'.

Kardashian leerde de vijf jaar jongere Humphries in oktober 2010 kennen. De basketballer ging na een halfjaar daten op zijn knieƫn voor de inmiddels 31-jarige Kim. Tijdens een grootse, luxe bruiloft beloofden Kris en Kim elkaar vorig jaar eeuwige trouw. Het hele spektakel werd vastgelegd door entertainmentzender E!, die al jaren de realityshows van de Kardashians uitzendt.

Na een huwelijk van nog geen drie maanden besloot Kardashian de stekker eruit te trekken. Op 31 oktober, 72 dagen na de huwelijksvoltrekking, vroeg ze een scheiding aan. De realityster beweert dat ze trouwde uit liefde, maar zich 'liet meeslepen door alle hoepla'. Voor Kardashian was het huwelijk, haar tweede, als een achtbaan waar ze niet uit kon stappen.

Humphries was woedend omdat Kardashian een einde aan het huwelijk wilde maken. Kim hoopte op een vlotte scheiding, maar Kris gooit roet in het eten. Hij wil geen scheiding, maar een nietigverklaring. De basketballer beweert dat het hele huwelijk nep was en voor Kim alleen maar om uiterlijk vertoon draaide.

De twee kemphanen zijn waarschijnlijk pas volgend jaar officieel van elkaar af. Advocaten van beide partijen troffen elkaar vorige week in de rechtbank, waar duidelijk werd dat Humphries nog getuigen wil laten horen om bewijs te verzamelen dat het huwelijk nep was. "Ik weet niet meer wat er nou allemaal aan de hand is", verzuchtte Kims advocaat. "Dit gaat maar door."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren