logo songteksten.net

Rihanna houdt nog steeds van Chris Brown

(Novum) - Rihanna heeft toegegeven dat ze nog steeds van Chris Brown houdt. Toch ontkent de zangeres dat ze weer een relatie heeft met de man die haar in februari 2009 mishandelde. "We zijn heel, heel goede vrienden", legde Rihanna uit een interview met Oprah Winfrey.

"We houden van elkaar en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Dat willen we ook niet veranderen", vertelt de 24-jarige Rihanna, terwijl ze de tranen uit haar ogen veegt.

Voor het toetakelen van Rihanna aan de vooravond van de Grammy's kreeg Brown een taakstraf en contactverbod. De zangeres onthult dat ze sinds het aflopen van het contactverbod geregeld contact heeft met de een jaar jongere Brown.

"We hebben sindsdien aan onze relatie gewerkt. We vertrouwen elkaar weer en zijn heel goede vrienden." Werken aan die band was volgens Rihanna allesbehalve makkelijk.

Ook vindt de zangeres het 'vreemd' om Brown, die inmiddels weer een relatie heeft, te zien. "Ik hou nog steeds van hem, als ik hem zie, krijg ik een raar gevoel in m'n buik. Ik denk dat hij de liefde van mijn leven was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren