logo songteksten.net

Nicolette Kluijver in het geniep getrouwd

(Novum) - Nicolette Kluijver is stiekem in het huwelijksbootje gestapt. De BNN-presentatrice beloofde dinsdag eeuwige trouw aan haar vriend, plastisch chirurg Joost Staudt. Dat heeft haar management dinsdagavond bevestigd.

Kluijver, die zwanger is van haar eerste kindje, en Joost geven 's avonds een feest voor een kleine groep familie en vrienden. "Ze viert het met intimi", laat haar management weten. Het kersverse echtpaar verwacht een meisje, werd eerder al bekend.

"Het handigste als je toch een kindje krijgt is dan om ook maar gewoon de 'whole shebang' te doen", lichtte Kluijver toe in de radioshow van BNN-collega's Coen & Sander. "Ik ben nu natuurlijk acht maanden zwanger, dus we dachten: we doen het gewoon lekker in Amsterdam. We zijn lekker gaan varen daarna, helemaal niet te groot."

"Ik had wel een hele mooie jurk aan en het was echt een hele mooie dag", vervolgt ze. "Heel spannend, ondanks dat we dachten: dat doen we wel even." De presentatrice gaat voortaan door het leven als Nicolette Staudt-Kluijver.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren