logo songteksten.net

Britse prins Harry viert naakt feestje in Vegas

(Novum) - De Britse prins Harry heeft afgelopen weekeinde in zijn adamskostuum een feestje gevierd in Las Vegas. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op foto's van het nietsverhullende fuifje. Uit de kiekjes blijkt onder meer dat de 27-jarige prins vrijdag naakt een potje biljart speelde.

De foto's zijn genomen in een luxe suite waar Harry met een paar vrienden de bloemetjes buitenzette. Ook een aantal dames, die de prins en zijn vrienden oppikten in de hotelbar, zou bij het feestje zijn geweest.

In de hotelkamer speelde Harry volgens TMZ 'stripbiljart', waarbij hij al zijn kleding uit moest trekken. TMZ kreeg twee foto's in handen. Op beide kiekjes is de Britse prins te zien met een onbekende naakte dame.

Wie de foto's heeft gemaakt, is onduidelijk. St. James's Palace bevestigt tegenover de BBC dat prins Harry op de foto's staat, maar doet verder geen uitspraken.

Harry, na zijn vader Charles en oudere broer William derde in lijn van troonopvolging, werkt zich wel vaker in de nesten met zijn kledingkeuze. In 2005 ging Harry in een nazi-uniform, inclusief hakenkruis, naar een feestje. Toen foto's van de prins in zijn outfit in de Britse roddelbladen opdoken, ging Harry publiekelijk door het stof.

Ook anderszins haalde Harry negatief het nieuws. Hij belandde in 2002 in een afkickkliniek nadat hij had toegegeven hasj te roken. Twee jaar later sloeg hij een fotograaf in elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren