logo songteksten.net

Baby Nicolette bemoeit zich al met huwelijk

(Novum) - De baby van Nicolette Kluijver bemoeit zich nu al met het huwelijk van de presentatrice. "Tijdens het jawoord was ze flink aan het schoppen", vertelt Nicolette voor de camera van Novum Nieuws. "Ik dacht: zo, je bemoeit je er nu al mee."

Nicolette en haar geliefde Joost Staudt stapten dinsdag in stiekem in het huwelijksbootje. "We wilden in het geheim trouwen en hebben het best snel gedaan. 's Ochtends gaven we elkaar het jawoord in bijzijn van vrienden en familie, 's middags zijn we gaan varen."

Tussen de twee feestjes door moest de zwangere presentatrice wel even plat. "Tussen de middag ben ik gaan slapen. Ik ben acht maanden zwanger, dus dan ben je best moe."

Ondanks het middagdutje heeft Nicolette volop genoten van haar trouwdag. "Ik weet zeker dat ik nog heel veel mooie dagen mee ga maken, dit was er een van." Nicolette voelt zich niet anders nu ze door het leven gaat als Staudt-Kluijver. "Ik ben net 24 uur getrouwd en meteen weer aan het werk, het voelt helemaal niet anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren