logo songteksten.net

Zac Efron vond zeilen doodeng

(Novum) - Zac Efron heeft er een nieuwe hobby bij. De 22-jarige acteur moest voor zijn nieuwe film 'Charlie St. Cloud' leren zeilen. Hoewel Efron in het begin niet al te zwaar tilde aan de watersport, ervoer hij dat de activiteit meer van hem vergde dan verwacht.

"Ik dacht dat zeilen vanzelf ging. Je hijst de zeilen en daar ga je. Hoe moeilijk kan het zijn?", zegt Efron in een clipje over de film. Maar daar bleek het tieneridool zich in te hebben vergist. "Het is een intense sport. Je moet aan zoveel dingen denken. Een fout en je slaat om. Het kan in een klap gevaarlijk worden. Ik was doodsbang, maar dat heb ik opzijgezet voordat we gingen filmen."

Toch had Efron zich niet zo veel zorgen hoeven maken. Hij kreeg het zeilen zelfs zo goed onder de knie, dat de regisseur geen stuntman hoefde in te zetten. "Het is heel leuk om bij elke film iets nieuws te leren", vindt Efron. Het zeilen leverde Zac niet alleen een nieuwe hobby op, maar ook een erg gespierd lichaam. Ook dat is in de film te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren