logo songteksten.net

Heidi en Spencer gaan nog met elkaar om

(Novum) - Heidi Montag en Spencer Pratt zijn nog steeds bevriend met elkaar. De blondine verliet haar echtgenoot in mei om een maand later een rechter te vragen haar inkomsten te scheiden van die van Spencer. Volgens een vriendin van Heidi kunnen de twee het echter nog goed met elkaar vinden.

De vriendin bracht onlangs een bezoek aan Heidi en trof ook tv- en filmproducent Spencer aan. "Ik zag Spencer en hij gedroeg zich heel normaal", zegt zij tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite RadarOnline. "Hij liet ons een nieuw project waar hij aan werkt zien."

Wat de huidige situatie is tussen Heidi en Spencer is niet duidelijk. De blondine is niet erg openhartig over haar privéleven. "Ik heb eigenlijk geen idee hoe de situatie ervoor staat", zegt de vriendin. "Ze gaat nergens op in, maar afgaande op de manier waarop zij zich gedroeg lijkt ze heel gelukkig, vrij en leeft ze gewoon haar leven."

Heidi en Spencer danken hun bekendheid aan de MTV-serie 'The Hills', die dit jaar na zes seizoenen stopte. De twee trouwden vorig jaar april voor het oog van de camera.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren