logo songteksten.net

Girls Aloud geïnspireerd door reünie Spice Girls

(Novum) - Sarah Harding ziet het wel zitten dat de meidengroep Girls Aloud weer bij elkaar komt. De zangeres kreeg de kriebels toen ze twee weken geleden de Spice Girls weer zag optreden. Er gaan al maanden geruchten dat Girls Aloud in november weer bij elkaar komt om het tienjarig bestaan te vieren.

"Toen ik de Spice Girls op het podium zag tijdens de sluiting van de Olympische Spelen dacht ik: ik zou willen dat wij daar stonden!", vertelt de 30-jarige Harding aan het Britse tijdschrift Hello! De Spice Girls stonden na jaren voor het eerst weer samen op het podium. De zangeressen van Girls Aloud lasten in 2008 een pauze in om zich te richten op soloprojecten.

"We hadden een pauze nodig", aldus de zangeres. "We moesten onze eigen dingen doen, maar nu krijgen we een nostalgisch gevoel over het tienjarig bestaan van de band. We willen dit op een speciale manier vieren."

De Girls Aloud-zangeressen vieren hun jubileum naar verluidt met de documentaire 10 Years of Girls Aloud. Ook zou de band, waar onder anderen Cheryl Cole lid van is, op 19 november een optreden geven tijdens de Royal Variety Performance. Bij dit jaarlijkse evenement is de Britse koningin Elizabeth aanwezig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren