logo songteksten.net

Willekes vindt witte legging grootste verschrikking

(Novum) - Thijs Willekes vindt de witte legging de grootste modeflater die iemand kan begaan. "Die doet niks voor niemand", zegt de 35-jarige stylist voor de camera van Novum Nieuws.

Willekes, die vanaf maandagavond met Manon Meijers te zien is in De Modepolitie 2.0, snapt niet dat vrouwen het strakke witte omhulsel aantrekken. "Alle striae en putten die je hebt worden geaccentueerd", zegt hij. "We zijn het hele land doorgeweest en het stikt ervan. Die klotedingen zijn drie euro op de markt dus iedereen koopt ze ook."

Naast driekwartbroeken zijn volgens de fashionista ook haarklemmetjes uit den boze. "Ze worden gedragen door iedereen", klaagt Willekes. "Als je directiesecretaresse bent of bij de bank werkt, dan mag dat. Maar als je enigszins leuk uit de verf wil komen: gebruik speldjes, elastiekjes of voor mijn part touw, maar geen haarklem."

Daarnaast krijgt Willekes ook de rillingen van de 'cameltoe', waarbij een vrouw een broek te strak rond het kruis draagt. "Voor een man is het niet sexy om naar te kijken en voor een vrouw is het gênant", oordeelt de stylist. "Het is écht gênant als je een 'lipleesmoment' hebt. Het is niet zozeer modisch onverantwoord, maar bijna neerbuigend voor je eigen beeld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren