logo songteksten.net

Nick Schilder stelt pasgeboren zoon voor

(Novum) - Nick Schilder heeft zijn pasgeboren zoon voorgesteld aan de wereld. De Volendammer plaatste maandagavond meerdere foto's van de zondag geboren Julian op Twitter.

Op de eerste foto is Julian slapend te zien, op een tweede kiekje krijgt het kereltje een kus van zijn zus Nikki, die vorig jaar januari geboren werd. Op een derde foto speelt Julian volgens zijn vader luchtgitaar. "Zo te zien de intro van Sweet Child of Mine", schrijft de zanger.

Schilder, die met Simon Keizer het duo Nick & Simon vormt, maakte de geboorte van zijn zoon eveneens bekend via Twitter. "Vanmiddag is onze zoon Julian geboren!", jubelde Nick zondagavond. "Een knappe, gespierde kerel en kerngezond."

Niet veel later werden Nick, zijn vriendin Kirsten en dochter Nikki overspoeld met felicitaties. "Gefeliciteerd lieve Nick, Kirsten en Nikki met de geboorte van jullie kanjer Julian", schreef Marco Borsato. "Wat een prachtig nieuws gisteren van vriendinnetje Kirsten en Nick", twitterde Kim Kötter. "Nikki heeft een broertje. Vandaag even bewonderen."

Ook Nicks collega's en vrienden uit Volendam, die voor de opnamen van De Zomer Voorbij in Frankrijk verblijven, feliciteerden Nick en Kirsten via Twitter. "Lieve Nick en Kirsten, van harte gefeliciteerd met jullie zoon Julian. Vanuit Frankrijk een dikke kus voor allemaal", schreef Jan Smit. "Nick en Kirsten, gefeliciteerd", twitterde 3JS.

"Dat waren ze. Jullie bedankt voor jullie hartverwarmende reacties", sloot Nick maandagavond de reeks babyfoto's af. "Mooi om geluk zo te kunnen delen. Tot snel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren