logo songteksten.net

Huwelijk doet Yolanthe stralen

(Novum) - Yolanthe Sneijder-Cabau fonkelt door haar 'mooie' huwelijk met Wesley Sneijder. "Ik ben heel gelukkig getrouwd, daar straal ik door", doet de voetbalvrouw uit de doeken in Nieuwe Revu.

"Ik probeer het beste uit mezelf te halen", zegt Yolanthe, die veel lovend commentaar kreeg op haar uiterlijk. De 27-jarige brunette zegt dat niet alleen haar huwelijk wonderen doet voor haar uiterlijk. "Ik ben blij met hoe ik er nu uitzie, maar daar moet ik wel wat voor doen. Ik sport vier keer per week en drink veel water."

Yolanthes verbintenis met Wesley, met wie ze in 2010 trouwde, staat haar Hollywoodcarrière soms in de weg. "Ik heb een mooi huwelijk en een geweldig stiefzoontje, daar moet ik ook rekening mee houden. Dat betekent dat ik niet altijd kan doen wat het beste of leukste zou zijn voor mijn carrière."

Zo zou de voetbalvrouw zich 'eigenlijk veel tussen Amerikanen moeten begeven'. "Daardoor zou ik meer kunnen focussen op de taal en de uitspraak. Maar een halfjaar een film opnemen aan de andere kant van de wereld zit er voor mij nu niet in. Mijn man heeft een enorme carrière en ik wil er voor hem zijn wanneer hij me nodig heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren