logo songteksten.net

Playmate Holly Madison wordt moeder

(Novum) - Holly Madison is in verwachting. De 33-jarige blondine, die de Playboy Mansion jarenlang haar thuis noemde, is twaalf weken zwanger. Dat laat Madison weten aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Ik heb altijd moeder willen worden", kirt de ex-Playmate. "Maar ik dacht dat het later zou zijn." Madison is in verwachting van de 38-jarige promotor Pasquale Rotella, met wie ze negen maanden samen is.

De blondine is in de zevende hemel met haar zwangerschap en voelt zich goed. "Ik heb geluk. Ik ben 's ochtends niet echt ziek, alleen een beetje misselijk", zegt Holly, die tegenwoordig haar geld verdient als burlesque danseres in Las Vegas.

Madison had sinds augustus 2001 een relatie met Playboybaas Hugh Hefner. Tot februari 2002, toen ze Hefners nummer 1-meisje werd en haar intrek nam in zijn slaapkamer, moest Holly de ouwe snoeperd delen met zes andere dames.

Madinsons relatie met de 86-jarige Hefner liep in 2008 op de klippen, begin 2009 vertrok ze naar Las Vegas. Haar verblijf in de Playboy Mansion werd vastgelegd voor de realityshow The Girls Next Door.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren