logo songteksten.net

'Lohan geeft producent schuld van uitzetting hotel'

(Novum) - Lindsay Lohan geeft de producenten van de film Liz & Dick er de schuld van dat ze een hotel is uitgezet. Wegens een onbetaalde torenhoge rekening van het hotel Chateau Marmont in Hollywood, werd de actrice eerder deze maand dringend verzocht het hotel te verlaten. Volgens Lindsay hadden de producenten beloofd de rekening van 47 duizend dollar te betalen.

De actrice verbleef twee maanden in het hotel voor opnames van Liz & Dick, de film waarin ze de rol van Elizabeth Taylor speelt. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ zouden de producenten echter nooit hebben beloofd de volledige rekening te betalen.

Lohan zou van de productie een vast bedrag hebben gekregen voor haar hotelkosten, maar dat was lang niet genoeg. Uit de brief van het hotel aan Lindsay, die TMZ in handen wist te krijgen, blijkt onder meer dat de actrice voor ruim drieduizend dollar de minibar plunderde.

Ook gaf de 26-jarige Lohan op een avond bijna tweeduizend euro uit in het restaurant van het hotel. Daarnaast spendeerde ze honderden euro's aan sigaretten. Lindsay heeft het hotel beloofd dat als de producenten de rekening niet betalen, ze zelf voor de kosten op zal draaien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren