logo songteksten.net

Russell Brand wordt huurling met zwaard

(Novum) - Russell Brand wordt getipt als de titelheld in de actiekomedie 'Hawkwood'. Hierin speelt de Britse komiek een nietsontziende huurling met zwaard tijdens de renaissance. Dit schrijft de Amerikaanse filmwebsite Deadline.

'Hawkwood' is gebaseerd op de historische figuur John Hawkwood, een man met twijfelachtige normen en waarden maar met een fabelachtige techniek met het zwaard. Hij werd door verschillende Europese legers aangetrokken als leider van huurlingen. Uiteindelijk trouwde Hawkwood met de dochter van de hertog van Milaan. Zijn lichaam ligt begraven in de Duomo van Florence.

De filmrechten zijn gekocht door filmmaatschappij Twentieth Century Fox. Het script is van de hand van Jared Stern, die tot nu toe alleen de twee animatiefilms 'Bolt' en 'The Princess and the Frog' schreef.

Brand, die al een tijdje verloofd is met Katy Perry, is momenteel te zien in de comedy 'Get Him to The Greek' als de immer benevelde rockster Aldous Snow, en is vanaf 13 oktober te horen in de 3D animatiefilm 'Despicable Me'.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren