logo songteksten.net

'Lindsay Lohan vernielde Liz & Dick-trailer'

(Novum) - Lindsay Lohan wordt voor de zoveelste keer in verband gebracht met onkiese zaken. Een vrouw beschuldigt de actrice van het ruïneren van haar trailer, die werd gebruikt bij opnamen van Liz & Dick, waarin Lohan de rol van Elizabeth Taylor speelde.

Angel Alger kocht de trailer in juni voor vijftigduizend dollar en stelde deze beschikbaar voor Liz & Dick. De trailer, die in 1963 door Taylor zelf werd gebruikt toen ze Cleopatra opnam, werd ingericht met waardevolle memorabilia. Toen Alger de wagen terugkreeg, was deze volgens haar volledig vernield en waren er spullen verdwenen.

"Mij was beloofd dat ik de trailer in onbevlekte, en zelfs betere toestand zou terugkrijgen", vertelt Alger aan CNN. De trailer zou onder de brandgaten van sigaretten zitten en er ontbraken dure antiekstukken zoals een Franse telefoon en een schommelstoel. Volgens de vrouw bedraagt de schade ten minste honderdduizend dollar.

Alger verdenkt Lohan van de ravage, maar heeft geen bewijs. Haar verdenkingen zijn gebaseerd op verhalen van een studiomedewerker, die haar vertelde dat Lindsay en haar vriendinnen iedere avond na het filmen toegang hadden tot de trailer. Volgens een woordvoerder van de actrice slaan de beschuldigingen nergens op. "Lindsay heeft hier niks mee te maken", vertelt Steve Honig aan TMZ. "Het is een bizar verhaal."

De 26-jarige Lohan komt regelmatig op een negatieve manier in het nieuws. De afgelopen tijd werd ze onder meer beschuldigd van diefstal en het niet betalen van een hotelrekening. Ook zou ze hebben gelogen over haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk in juni.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren