logo songteksten.net

Clooney steunt vriendin ondanks drugsschandaal

(Novum) - George Clooney steunt zijn vriendin door dik en dun. Elisabetta Canalis wordt in verband gebracht met een drugsschandaal en zou overstuur zijn door de situatie. Clooney blijft ondanks alle ophef achter haar staan.

"In Milaan praat iedereen erover. Het is een groot schandaal en ik denk dat meer namen van bekende mensen zullen worden genoemd", vertelt een ingewijde aan entertainmentzender E! "Elisabetta was vaak in Milaan de afgelopen jaren." De Italiaanse schone is bevriend met veel modellen die in de stad wonen. "Ik heb haar nooit cocaïne zien gebruiken, maar ze is altijd het middelpunt van feestjes."

De politie in Milaan onderzocht twee nachtclubs waar cocaïne in overvloed aanwezig zou zijn. Een getuige zou in 2008 hebben verklaard dat ze er wel eens cocaïne gebruikte, samen met de 31-jarige Canalis. De getuigenis kwam onlangs bij de rechter terecht.

Het management van de club zou de beroemdheden hebben gefilmd terwijl zij drugs gebruikten op het toilet. "Misschien was het de bedoeling van de manager van de club om mensen te gaan chanteren." De eigenaar van de club staat onder huisarrest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren