logo songteksten.net

Heidi Klum beticht geldbeluste Seal van jaloezie

(Novum) - Seal zit achter Heidi Klums geld aan omdat hij jaloers en boos is. Dat vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Volgens Heidi eiste Seal een belachelijk hoog bedrag toen zij de scheiding aanvroeg.

De 39-jarige Klum stelt dat de woede-uitbarstingen waar Seal mee kampt een grote rol hebben gespeeld bij het uiteenvallen van hun huwelijk. Ook denkt ze dat Seals verhaal over een vermeende affaire tussen het model en haar bodyguard is bedoeld om haar de grond in te trappen en te beledigen.

Vorige week deed de zanger vermoeden dat zijn ex met de bodyguard was vreemdgegaan tijdens hun huwelijk. "Ik had graag gezien ze op zijn minst had gewacht tot we gescheiden waren voordat ze het bed indook met een werknemer", sprak Seal. Het huwelijk van de twee kwam in januari na zeven jaar ten einde.

Volgens zijn woordvoerder zijn die woorden echter uit z'n verband gerukt. "Hij bedoelde niet dat zijn vrouw vreemdging tijdens hun huwelijk, maar hij wilde alleen aangeven dat hun scheiding nog niet rond is en dat ze wettelijk gezien nog steeds zijn getrouwd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren