logo songteksten.net

Robbie Williams werkt weer met Gary Barlow

(Novum) - Robbie Williams heeft voor zijn nieuwe single samengewerkt met zijn Take That-collega Gary Barlow. Voor het liedje Candy, dat volgende maand uitkomt, hebben de twee de handen ineengeslagen, schrijft de Britse krant The Daily Telegraph. Candy wordt de eerste single van Williams' nieuwe cd Take the Crown.

Williams en Barlow brachten twee jaar geleden samen de single Shame uit. Daarvoor lagen de twee jaren met elkaar in de clinch. Williams heeft eerder aangegeven dat Barlow een van de redenen was dat hij in 1995 Take That verliet.

De boyband Take That werd in 1990 opgericht en scoorde hits als Everything Changes en Back For Good. Na Williams' vertrek gingen Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald door als kwartet, maar in 1996 ging iedereen zijn eigen weg. Tien jaar later kwamen de vier weer samen.

Twee jaar geleden kwamen alle vijf de leden van Take That weer bij elkaar. De mannen brachten de cd Progress uit en vorig jaar stond Take That als onderdeel van de tournee ook in Nederland op de planken. Williams gaf eerder aan dat hij zich na de hereniging weer ging richten op zijn solocarrière, maar volgens geruchten vindt de zanger het werken met zijn collega's voor herhaling vatbaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren