logo songteksten.net

Jonge moeder Tanja Jess gaf niets om uiterlijk

(Novum) - Tanja Jess kon het jarenlang nauwelijks iets schelen hoe ze eruitzag. "Ik vond dat gedoe met kleding opeens zo oppervlakkig toen ik kinderen kreeg", zegt de actrice en presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. Nu haar zonen wat ouder zijn, staat Jess weer wat langer voor de spiegel.

"Mijn kinderen zijn nu 4 en 9. Die eerste jaren dat je alleen maar in je moedertunnel zit, ben ik nu wel uit", zegt Tanja, die met haar man Charly Luske zoontjes Billy en Bobby heeft. "Ik vind het nu ook wel weer leuk om wat meer om me heen te kijken en wat meer aandacht te besteden aan mijn uiterlijk."

Dat was na de komst van Billy wel anders. "Ik dacht: ik heb gewoon leven op de wereld gezet, wat is er nou belangrijker dan dat?", zegt de 45-jarige Jess. "Ga je je nou echt druk maken over je outfit?"

Jess is naar eigen zeggen weer 'een beetje wakker' geworden. "Dan denk je: o ja, er is meer in het leven. Laat ik me maar weer eens druk maken over iets wat misschien onbelangrijk of onbenullig is, maar het leven wel zo leuk maakt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren