logo songteksten.net

Lange Frans weer vaak bij vrouw en zoontje

(Novum) - Lange Frans woont het merendeel van de week weer bij zijn vrouw Daniëlle en hun 2-jarige zoontje Willem. Daniëlle zette de rapper enige tijd geleden het huis uit, omdat hij gebukt ging onder financiële problemen. Volgens haar gaat het nu weer een stuk beter tussen hen. "Het gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet", zegt zij zaterdag in De Telegraaf.

Frans huurt sinds de breuk een appartement. Inmiddels slaapt hij vijf nachten per week thuis en twee nachten in het appartement. "Het appartement houden we voorlopig nog even aan. Voor de zekerheid, want we hebben nog een lange weg te gaan", legt Daniëlle uit.

De vrouw van Frans eiste in juni dat de rapper financieel orde op zaken ging stellen. Zo niet, dan kwam er een einde aan hun huwelijk. Hij zou zich laten uitmelken door zijn beste vriend Bart en broer Thijs, ookwel bekend als rappers Baas B. en Brutus. "Met Thijs heeft Frans inmiddels goede gesprekken gehad. Maar Bart blijft laks en reageert nergens op."

"Ik merk dat Frans echt zijn best doet", zegt Daniëlle over de huidige situatie. "Natuurlijk zijn er momenten geweest dat ik twijfelde over ons huwelijk. Er is zo veel gebeurd. Maar de hoop heb ik nooit opgegeven. Wij allebei niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren