logo songteksten.net

Professor klaagt James Franco aan na ontslag

(Novum) - James Franco wordt door een voormalig universitair docent voor de rechter gesleept. De docent in kwestie, Jose Angel Santana, beticht de 127 Hours-acteurs van laster.

Santana werd vorig jaar door New York University ontslagen, naar eigen zeggen omdat hij Franco een onvoldoende gaf omdat de acteur te vaak afwezig was in zijn lessen. De docent klaagde toen de universiteit al aan, maar wil nu ook Franco aanpakken. Volgens Santana maakte de acteur denigrerende opmerkingen over hem.

"Ik heb dit niet verdiend", vertelt Santana aan de Amerikaanse krant New York Post. "Ik ben woedend dat iemand die zo weinig lessen bijwoonde het lef had zulke opmerkingen te maken." Santana stelt dat hij gewoon zijn werk deed, terwijl andere docenten 'zich in alle bochten wrongen om het Franco naar de zin te maken'.

De 34-jarige Franco, die twaalf van Santana's veertien regielessen miste, zei enkele maanden geleden onder meer dat Santana 'verschrikkelijk' was. "Ik had geen zin om mijn tijd te verdoen met een slechte leraar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren